Următorul film Star Trek va sosi în 2023, iar noile titluri Top Gun și Misiune Imposibilă sunt amânate

0
1869

Finalul de săptămână vine și cu noutăți din lumea cinematografică. Astfel aflăm că următorul film Star Trek va sosi în 2023. Mai precis pe data de 9 iunie după cum a anunțat recent Paramount Pictures. De la ultimul film din serie au trecut 5 ani și iată fanii mai au încă 2 ani de așteptat pentru a-și vedea personajele favorite.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim și faptul că luna trecută studioul a angajat-o pe scenarista titlului Star Trek: Discovery, Kalinda Vazquez pentru a scrie scenariul unui film bazat pe o idee originală a sa. Trebuie spus că este incert dacă vorbim sau nu despre același proiect programat să debuteze în 2023. Rămâne de văzut și dacă Paramount va respect această dată de debut.

Star Trek

De asemenea, amintim că în ultimii ani au existat câteva încercări de a fi produs un follow-up pentru Star Trek: Beyond. Inclusiv unul de la Quentin Tarantino era pe listă, dar nici unul nu a fost finalizat încă. Până când vine noul film, fanii vor primi noi episoade din serialele Star Trek. Le pot vedea pe Paramount+. Discovery și Lower Decks revin spre final de an, iar Star Trek: Picard vine în 2022.

În altă ordine de idei, aflăm că Paramount amână câteva titluri mult așteptate. Printre ele se numără și Top Gun: Maverick care are lansarea mutată de pe 2 iulie pe 19 noiembrie. De asemenea, Misiune Imposibilă 7 va sosi pe 27 mai 2022. Următorul film din saga Misiune Imposibilă vine pe 7 iulie 2023.

Aflăm și că filmul Dungeons & Dragons va sosi pe 3 martie 2023, după ce inițial era programt pentru 27 mai 2021.