Un concept foarte convingător pentru tableta Asus Nexus 8 vine însoțit de preț, specificații și dată de lansare

0
469

Tableta Nexus 8 este unul dintre produsele cele mai valoroase în materie de grad de interes și subiectul unor speculații continue. Ceea ce se spune, totuși diferă puțin față de conceptul prezentat azi, începând cu cea mai importantă informație – producătorul.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Google Nexus 8

S-a spus că luna Aprilie va aparține tabletei Nexus 8 care va fi lansată undeva pe la mijlocul lunii. Apoi, informațiile precizează că modelul va fi fabricat de LG și va avea o dimensiune a ecranului de 8-inch. Conform materialului pe care vi-l prezentăm acum, data de lansare pare să coincidă cu speculațiile inițiale însă este vorba de Asus în ce privește producătorul tabletei. Aceasta se presupune, de asemenea, a fi oferită la un preț foarte bun, în ciuda specificațiilor hardware foarte atractive.

Combinația – ecran de 8 inch – 1080p și Snapdragon 600 la 1.7 GHz cu Adreno 320 GPU este una foare reușită. Demnă de a satisface necesitățile oricui, atât în materie de productivitate cât și distracție. Apoi design-ul este unul familiar dacă într-adevăr Asus va fi producătorul. 2 GB memorie RAM, modul foto de 3 MP pe spate și 2 MP frontal, completează specificațiile pentru dispozitivul ce se spune că va costa 199 de dolari în variantă de 8 GB. Până la presupusa dată de lansare, fiți siguri că o să “prindem” niște informații mai concrete.