Samsung Galaxy S4 LTE-A disponibil în China; vine cu o carcasă spate din imitație de piele similară cu cea de pe Galaxy Note 3

0
438

Deși în ultimele zile, toată atenția media a fost concentrată pe Galaxy S5, se pare că nici modelul actual, Galaxy S4 nu a fost lăsat mai prejos. De curând, modelul Galaxy S4 a primit un nou derivat ce vine cu LTE-A.

Publicitate

leather-backed-gs4-01-800x420

Cel mai interesant aspect la acest device o reprezintă, pe lângă conectivitatea LTE-A, și carcasa spate ce adoptă un design similar cu cel întâlnit pe Galaxy Note 3. Carcasa acestuia este fabricată dintr-un plastic ce pare a fi piele falsă.

La fel ca și modelul standard Galaxy S4, și acesta dispune de aceeași configurație hardware, la acest capitol lucrurile rămânând neschimbate. Galaxy S4 LTE-A va fi vândut începând cu data de 6 februarie în 2 variante de culoare: Rose Gold White și Rose Gold Black.

leather-backed-gs4-02-600x322

Samsung Galaxy S4 LTE-A va integra un display Full HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, conectivitate LTE-A și o cameră foto de 13 megapixeli.