LG postează o serie de imagini teaser cu G2 Mini; acesta va fi anunțat pe 24 februarie

0
503

După ce în cursul zilei de ieri aflam faptul că LG G2 Mini a primit certificarea Bluetooth, iată că astăzi, compania coreeană a postat pe pagina de Facebook o imagine teaser cu G2 Mini, terminal ce va fi lansat cel mai probabil în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG-G2-mini

Din câte se poate observa, imaginile din colajul de mai sus prezintă prezintă o serie de lucruri/obiecte în ipostaze diferite, iar în cea de-a 4-a fotografie îl putem zări și pe LG G2 Mini alături de fratele mai mare, LG G2. De asemenea, observăm faptul că acest colaj este axat pe culoarea roz, în timp ce restul imaginii este alb-negru. Acest lucru ar putea indica faptul că în momentul lansării vor fi disponibile mai multe variante de culoare.

Cu toate că acesta se va numi LG G2 Mini, el nu este un terminal mini în adevăratul sens al cuvântului. LG G2 Mini va dispune de un display de 4.7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 și 2 GB RAM. Așteptăm cu nerăbdare anunțul oficial al celor de LG și desigur un preț pentru acest device.