Un aspirator Roomba a fost modificat să înjure când se loveşte de obiecte (Video)

1
2201

Ştim că unele persoane adoră să îşi personalizeze gadgeturile, dar în general e vorba de băieţi care pun stickere pe laptopuri sau ceva iluminare LED la carcasa de PC. Azi am descoperit un posesor de aspirator Roomba, care a modificat aparatul încât să înjure atunci când se loveşte de obiecte.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Numele temerarului este Michael Reeves şi a făcut câteva modificări lui Roomba, pentru a se comporta ca un bunic cârcotaş şi neîndemânatic. Pentru a realiza vocile, tânărul a apelat la diferite personalităţi de pe YouTube, inclusiv o streameriţă de jocuri cu o voce de chipmunk. Au fost făcute teste într-un magazin Target, unde aparatul se tot lovea de standurile din magazin şi urla cam ca Peter Griffin din Family Guy

Totul se încheie cu o plângere la serviciul clienţi din magazin, pentru Roomba-ul buclucaş, care înjura ca un birjar. La nivel tehnic lucrurile nu sunt foarte complicate, iar Reeves a desfăcut robotul şi i-a scos câteva piese, înlocuindu-le cu un Raspberry Pi, receiver radio şi o boxă Bluetooth, plus noi senzori. Ce e drept robotul nu îşi mai făcea treaba după şi nu mai putea curăţa.

E practic un robot companion care mişună şi înjură.