Triburile Europei – un nou serial sci-fi Netflix se lansează pe 19 februarie 2021 și are în distribuție o actriță româncă

0
1956
Triburile Europei

Cei de la Netflix ne pregătesc noi producții interesante și după hitul Gambitul Damei ne pregătim de un nou serial promițător. Se numește Triburile Europei și astăzi aflăm când se lansează pe platforma de streaming. Vedem și un prim trailer mai jos și vă dezvăluim detalii despre povestea din spatele serialului.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că acțiunea din această serie se petrece într-un viitor îndepărtat, mai precis în 2074 și după cum spune și titlul, în Europa. Lucrurile se schimbă complet și după o catastrofă globală apare o împărțire a continentului în triburi care poartă o luptă aprigă pentru supremație.

Triburile Europei

Avem așadar de-a face cu un scenariu post-apocaliptic și cu o luptă menită să schimbe soarta Europei. Serialul german Triburile Europei prinde în acest conflict și 3 frați (Kiano, Liv și Elija) care ajung în posesia unui cub misterios. Acest obiect este văzut ca o salvare pentru continent. Rămâne de văzut cum au de gând cei 3 frați să aducă lucrurile la normal.

Aflați și faptul că în serial vor fi utilizate două limbi (engleză și germană). Primul sezon va avea doar 6 episoade. Printre actori o avem și pe românca Ana Ularu pe care probabil v-o amintiți din producția Inferno (2016). A jucat și în Alex Rider (2020), respectiv Emerald City (2016). De asemenea, un alt detaliu important de menționat este acela că Triburile Europei are în spate producătorii serialului Dark.

Debutul acestui serial are loc pe Netflix pe data de 19 februarie 2021 și va fi disponibil la nivel global.