Totul despre Pioneer VSX-LX51, sistemul media aproape perfect

0
788

Daca sunteti in cautarea unui receiver AV pe care sa-l conectati la noul dumnevoastra Blu-ray player, atunci Pioneer VSX-LX51 poate reprezenta o alegere excelenta. Produsul celor de la Pioneer este unul elegant, al carui look tipa “tech” datorita iluminarii albastre. Nu va asteptati ca VSX-LX51 sa fie prea user-friendly, deoarece are o mie de comenzi si butoane, fara ca designul sa aiba de suferit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dupa cum puteti observa si intr-o imagine de mai jos, Pioneer VSX-LX51 sta foarte bine la capitolul conectivitate, incluzand un numar urias de porturi, printre care si 3 inputuri HDMI compatibile Deep Colour, un ouput de acelasi gen, 3 inputuri optice si un output plus inca 2 porturi coaxiale, acestea din urma dedicate functiei audio.

Evident, lista de porturi poate continua cu inputuri 7.1 analog, analog stereo, composite video si S-video (si output). Sistemul include difuzoare 7 x 150 W si suporta orice format audio cunoscut, inclusv Dolby TrueHD si DTS HD Master Audio. Produsul este certificat THX Select2 Plus, ceea ce inseamna ca este perfect pentru camere in care sunetul este ascultat la o distanta de aproximativ 5 metri.

Veti simti cel mai bine performantele acestui receiver Pioneer, de indata ce veti vedea un film cu o coloana sonora “puternica”, gen 300. Un alt avantaj al acestui produs este si pretul sau , de 775 de euro, foarte rezonabil pentru un Pioneer.

Sursa