Toshiba Thrive soseşte în varianta de 7 inchi în noiembrie, cu un preţ de sub 400 de dolari (Video)

0
565

Toshiba Thrive nu a fost chiar cea mai bună tabletă pe care am văzut-o vreodată, mai ales din cauza grosimii sale şi a bugurilor modului sleep. Ei bine, acum producătorul său vrea să îşi ia revanşa şi anunţă lansarea unei variante de 7 inchi a lui Thrive, care va corecta, sperăm noi bugurile primului model.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tableta va avea un preţ de 400 de dolari şi va sosi pe piaţă în noiembrie. Numărul mare de porturi ale tabletei originale nu va fi păstrat, astfel că noul Thrive va veni doar cu un mini HDMI, mini USB, un slot pentru carduri microSD şi un port pentru docking. Toshiba a upgradat şi rezoluţia la 1280 x 800 pixeli, care impresionează mai mult pe un ecran de 7 inchi decât pe unul de 10.

Restul dotărilor sunt aceleaşi pe care le vedeţi de obicei la un terminal Honeycomb: procesor dual core Tegra 2 de 1 GHz, 1GB RAM, o cameră de 5 meaixpixeli în partea din spate şi o cameră frontală de 2 megapixeli. În ce priveşte spaţiul de stocare aveţi la dispoziţie 16 sau 32 GB de memorie internă. Dacă v-am făcut curioşi, puteţi vedea noul Thrive cu Android 3.2 în clipul video de mai jos: