Card microSD de 64 GB de la SanDisk (class 6), acum oficial!

0
476

Kingmax a fost primul producător care a anunţat un card microSD de 64 GB în primăvară, dar se pare că de abia SanDisk a reuşit să şi iasă pe piaţa cu un produs de acest gen. Rezultatul este un card cu un preţ exorbitant de 219.99 dolari plus taxele de livrare. Dacă mai sunteţi interesaţi, găsiţi detalii în rândurile următoare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, acesta este un card de memorie class 6, care suporta o viteză de citire de 30 MB/secundă, deci destul pentru playback video HD. E greu de zis cine ar avea nevoie de atât de mult spaţiu de stocare, având în vedere abundenţa de servicii de streaming sau cloud apărute recent. În plus, tehnologia LTE bate la uşă şi ne va uşura şi mai mult comunicarea şi streamingul audio şi video.

Totuşi cu shootere pentru mobil ca NOVA 2 cu grafică HD şi filme 3D începând să apară pe toate ecranele şi formaturile de device-uri, începem să ne revizuim priorităţile şi să avem pretenţii de grafică Blu-ray pe un telefon mobil. Deocamdată încă aşteptăm primul smartphone cu ecran 720p, pentru a pune la treabă un astfel de card…