Logitech pregăteşte un touchpad wireless pentru Windows

0
647

Cei de la SlashGear au aflat informaţii că Logitech ar pregăti un touchpad wireless pentru Microsoft, inspirându-se de la Apple şi al său Magic Trackpad. Totuşi de această dată totul se întâmplă în universul PC-urilor Windows, iar terminalul poartă un nume simplist şi previzibil: Logitech Wireless Touchpad.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gadgetul pune la dispoziţie o zonă multitouch de 5 inchi şi îi lipsesc complet butoanele fizice. Reţineţi că trebuie să instalaţi un driver special pentru funcţia de control prin gesturi multitouch, care în mod normal nu are suport pe Windows. Printre gesturile suportate de acest device se numără scrolling-ul cu 2 degete, gestul de a da o pagină cu 3 degete şi cel de a trece de la o aplicaţie la alta folosind 4 degete.

Conexiunea wireless a lui Logitech Wireless Touchpad se bazează pe RF în loc de Bluetooth, avantajul aici fiind viaţa mai lungă a bateriei, mai ales în comparaţie cu cea a lui Apple Magic Trackpad. Bateriile AA ale acestui gadget rezistă în jur de 4 luni cu o folosire regulată. Veţi avea nevoie şi de un adaptor USB dacă doriţi să împărţiţi receiverul wireless cu o tastatură de exemplu.

Dacă v-am stârnit interesul, aflaţi că acest touchpad costă 49 de dolari şi funcţionează pe Windows 7.