Nokia are un as în mânecă – telefonul Nokia Ace, cu ecran de 4.3 inchi şi Windows Phone

0
968

După plecarea celor de la Nokia de la Jucu a început un curent autohton împotriva companiei finlandeze, dar să încercăm să fim totuşi obiectivi şi să privim cu optimism planurile lor de viitor. Acestea se axează în mare măsură pe Windows Phone, iar în primul trio de telefoane cu acest OS se află şi nou-sositul printre zvonuri Nokia Ace.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ace va fi ultimul din tripleta iniţiată de Nokia Searay şi Nokia Sabre, modele scăpate recent de Microsoft Canada pe web, dar doar sub formă de nume, urmând apoi şi specificaţiile. Dacă acestea două nu sunt atât de interesante, ei bine Nokia Ace va fi un smartphone foarte slim, va avea un procesor de 1.4 GHz, 16 GB memorie internă, HSPA+ şi va rula cel mai probabil Windows Phone Tango, deoarece zvonurile menţionează OS-ul sau drept Mango+.

Se pare că mai avem de aşteptat până ce vom vedea acest terminal, deşi nu ar fi exclus ca Nokia să prezinte un prototip la evenimentul de la finalul acestei luni, Nokia World 2011. Acesta va debuta pe 26 octombrie şi va include cu siguranţă şi câteva handseturi WP7.