Top 5 bundle-uri de console PlayStation 4 cu jocuri hit şi joystickuri: de la pachete cu Resident Evil 7 la Horizon Zero Dawn şi 3 luni de PS Plus

0
3740

Pentru că tot sunteţi în casă de Paşte în aceste zile şi probabil vă pică privirile pe laptop sau telefon, e foarte posibil să faceţi nişte shopping. Şi dacă nu aţi trecut încă la o consolă, un PS4 ar fi o idee bună. E mare păcat totuşi să îţi cumperi o consolă fără jocuri, de aceea am alcătuit pentru voi un top 5 de bundle-uri cu console PlayStation 4 şi jocuri la pachet, ba chiar şi unele incluzând joystickuri cadou. Hai să le vedem!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

1. Consola Sony Playstation 4 slim, 1 TB , neagră + joc Horizon Zero Dawn + 3 luni PS PLUS

Horizon Zero Dawn este cel mai apreciat titlu din acest top, cel mai mare hit dintre celelalte jocuri oferite la pachet cu consola. Preţul nu e rău deloc şi oferta e cu atât mai atractivă dacă avem în vedere faptul că eMAG.ro pune la bătaie şi un controller Sony Dualshock 4 V2 negru. PS4 Slim are plusul suportului HDR, faţă de consola standard şi este şi mai subţire şi mai uşor decât PS4 cel clasic.

Găsiţi acest bundle la eMAG.ro.

2. Consola Sony Playstation 4 SLIM, 500 GB, Neagră + Joc GTA 5 PS4

Până să apară Horizon Zero Dawn, am susţinut multă vreme ca GTA 5 e unul dintre cele mai reuşite jocuri de PS4. E păcat să îl rataţi, deci un bundle cu PS4 şi acest titlu e o idee bună. E vorba despre varianta Slim de PS4, care vine cu grafică HDR şi în acest caz 500 GB stocare. GTA 5 are o poveste genială, iar personajul psihopat Trevor a făcut istorie în lumea gamingului. Must play!

Bundle-ul se afla la eMAG.ro.

3. Consola Sony PlayStation 4 Slim 1TB, Negru + Joc Final Fantasy XV

10 ani am aşteptat jocul Final Fantasy XV, încă de pe vremea când se numea Final Fantasy Versus 13. A sosit în sfârşit în noiembrie 2016 şi dacă nu a fost chiar la înălţimea aşteptărilor, este un RPG cu o lume gigantică de explorat şi diferit de orice altceva aţi jucat pe console până acum, asta e sigur. eMAG.ro mai pune la bătaie şi un controller Sony Dualshock 4 V2 gratuit drept cadou cu acest bundle.

Consola Sim de 1 TB aduce şi grafică HDR, iar universul din FF XV e uimitor. Păcat de acele secţiuni în care călătorim cu maşina şi trebuie să aşteptăm fără să facem nimic. Bromance-ul e totuşi fantastic şi numărul de questuri e gigantic. 60 de ore de gameplay garantat!

Găsiţi acest bundle la eMAG.ro

4. Consola Sony PlayStation 4 SLIM, 1 TB, Negru + Joc Call of Duty: Infinite Warfare

Am căutat şi am căutat în oferta eMAG.ro şi am găsit doar un singur bundle de consola PS4 cu FPS veritabil şi anume Call of Duty: Infinite Warfare. El a adus acţiunea în spaţiu de această dată, ni l-a dat pe Kitt Harrington (Jon Snow din Game of Thrones) ca inamic principal şi are o poveste şi atmosferă destul de solidă. Gameplayul nu e rău deloc, iar multiplayerul e foarte distractiv şi fast paced.

Consola are avantajul designului compact faţă de PS4 cel standard şi HDR-ul arată uimitor. Chiar dacă Activision nu a vândut atât de multe unităţi Infinite Warfare ca Advanced Warfare, mie mi-a plăcut jocul şi atmosfera creată mai ales când e asediat oraşul la început, dar şi bătăliile spaţiale grandioase.

Găsiţi bundle-ul aici.

5. Consola Sony PlayStation 4 Slim, 1TB, Black + Joc Resident Evil 7

Şi pentru că nu putea lipsi un joc horror de pe listă, avem şi un bundle cu Resident Evil 7 la pachet. Titlul schimbă puţin reţeta clasică şi mizează mai mult pe horror situaţional, decât pe panica şi a fi fugărit de zombie. Se merge mai puţin pe arme şi mai mult pe puzzle-uri şi avem şi nişte rednecks infectaţi care ne fac viaţa amară. Aduce mai degrabă cu un Silent Hill, dar asta mai degrabă îi creşte decât scade cota.

eMAG.ro pune la bătaie şi un controller Sony DualShock 4 V2 cadou cu acest bundle.

Îl puteţi achiziţiona de aici, cu un PS4 Slim de 1 TB la pachet.

Cam acestea ar fi cele 5 bundle-uri de consola PS4 şi joc care ne fac cu ochiul în acest moment. Pe viitor pregătim şi un top similar cu console Xbox One deci fiţi cu ochii pe Gadgetzone.ro!