Nintendo scoate din producţie NES Classic Edition

0
758

Atunci când a apărut, NES Classic Edition a făcut furori peste aşteptări, toată lumea bătându-se să facă rost de micuţa consola clasică. Atingând probabil ţinta dorită de vânzări sau probabil dorind să confirme statutul de “ediţie limitată”, aflăm că Nintendo va scoate din producţie consola în curând.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deja ea nu se mai găseşte la marii retaileri, atât cei locali, cât şi internaţionali. Ultimele produse de genul se vor livra în America de Nord în următoarele săptămâni şi bănuim că va fi mare bătaie pe ele. NES Classic vedea lumina zilei în noiembrie, la un preţ undeva pe la 280-300 lei şi venea la pachet cu 30 de jocuri NES clasice, pe o variantă a consolei clasice Nintedo, dar una care se putea conecta la televizoarele moderne.

Deja în decembrie Nintendo vânduse 200.000 de unităţi doar în State. Cu genialul joystick pătrăţos la pachet şi nostalgie gârlă, e lesne de înţeles de ce ar vrea cineva un astfel de gadget futurist. Consola oferă diferite modalităţi de vizualizare: filtru CRT, mod 4:3 şi un mod “pixel perfect”. Filtrul CRT e inedit în ideea că suprapune acele dungi peste imagine, amintind de experienţă unui televizor vechi.

Jocurile oferite la pachet sunt clasice precum Super Mario Bros 3 sau Kirby’s Adventure, plus Ninja Gaiden, Double Dragon II sau Castlevania.