Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint s-a lansat oficial şi noul joc e produs în bună parte de Ubisoft România

0
1328

După FIFA 20, joc dezvoltat în bună parte în România, avem încă un titlu celebru de gaming, realizat de asemenea în ţara noastră. E vorba despre Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, care a debutat oficial pe 4 octombrie şi a fost produs cel puţin 50% de către Ubisoft România. Avem detalii despre joc mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând costă în jur de 300 de lei pe console şi are o celebritate în distribuţie. E vorba chiar de Punisher, Jon Bernthal, actorul având motion capture realizat pentru a fi inclus în joc, ca personaj negativ central. Ghost Recon Breakpoint este succesorul lui Ghost Recon Wildlands şi mută acţiunea din America de Sud pe o insulă în Oceanul Pacific, Auroa.

Este un third person shooter open world, care ar oferi cam 15 ore de gameplay în povestea principală, dar are şi segmente de PvP şi PvE. Am înţeles că avem şi coop pentru a juca povestea cu 3 prieteni. Insula Auroa a fost ocupată de Wolves, foşti soldaţi ai Armatei Americane, iar noi jucăm drept nişte Ghosts, unităţi stealth şi de infiltrare care trebuie să elimine ameninţarea.

Vom folosi arme şi echipamente high tech, vehicule, drone şi explozibili. Am pilotat şi un elicopter în beta-ul jocului, iar Auroa are o vegetaţie şi decoruri variate. Are multe zone mlăştinoase şi frunze în care să te camuflezi, dar şi munţi şi plajă. Acţiunea are loc în anul 2023.

Echipa de la Ubisoft Bucureşti a contribuit la realizarea lumii, armelor, misiunilor, armelor şi a modului multiplayer PvP, Ghost War. În plus ei s-au ocupat şi de adaptarea jocului pentru PS4. Hărţile de multiplayer au fost construite în totalitate de către Ubisoft Bucureşti. O veste bună e că avem şi un sistem de progresie care îţi permite să creşti nivelul aceluiaşi personaj în ambele moduri de joc, PvP şi PvE.

Vom reveni cu impresii despre joc.