Adobe lansează Photoshop şi Premiere Elements 2020, cu noi funcţii AI; Iată ce e nou!

0
857

Cei care lucrează în editarea foto şi video au începând de azi software nou care să îi ajute să îşi desfăşoare activitatea. Adobe tocmai a lansat ediţii 2020 ale softurilor Photoshop şi Premiere Elements, care primesc extra funcţionalitate AI.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest AI are şi un nume, Sensei şi vă va ajuta cu colorizarea fotografiilor alb-negru, dar şi cu înlăturarea zgomotului din ele. Sunt multe opţiuni de editare foto/video cu un singur click, puse în mişcare fix de acest AI. Photoshop Elements 2020 integrează Adobe Sense AI şi foloseşte tehnologia machine learning pentru a implementa efectve mai creative, dar şi retuşări acolo unde este cazul.

O funcţie inclusă este “Auto Creations”, cu care simulezi adâncimea câmpului vizual. Sau poţi face o selecţie alb/negru, decupa o persoană din cadru fără să stai să migăleşti prea mult imaginea. Există şi funcţii care “întind” pielea şi tool-uri cu care faci portretele de oameni mai arătoase. Tot aici vei găsi şi colorizarea automată a pozelor alb/negru, ceva ce şi Google oferea la un moment dat în Photos.

Photoshop Elements 2020 va permite să selectaţi un subiect cu un singur click, subliniind imediat conturul unei persoane sau al unui obiect. Puteţi duplica selecţia, să îi schimbaţi fundalul sau să o copiaţi în alt proiect. Orice efect aplicaţi va veni cu un slider la pachet, inclusiv cel de “Smooth” pentru feţele umane. În Premiere Elements 2020 există acum un tool care rezolvă automat problema zgomotului din captura video low light, doar cu un singur drag and drop.

AI-ul va identifica ceea ce se întâmplă în video şi îl va tăgui în funcţie de subiecţi. Va recunoaşte animale de companie, apusuri, peisaje sau oameni. Astfel va fi mai uşor să organizaţi proiectul. Există şi 5 noi ghiduri speciale oferite de Adobe. Adobe Photoshop Elements 2020 costă 99.99 dolari, ca şi Premiere Elements cel nou. Dacă le luaţi la pachet sunt 149.99 dolari.