The Premiere este cel mai nou proiector laser Samsung, acum disponibil oficial în România; Poate proiecta conținut 4K și livrează un sunet de excepție

0
552
The Premiere
The Premiere este cel mai noi proiector laser Samsung, acum disponibil oficial în România; Poate proiecta conținut 4K și livrează un sunet de excepție

The Premiere este cel mai nou produs intrat în portofoliul Samsung. Acesta este un videoproiector de top care livrează sunet bun și imagine 4K, având un design minimalist și caracteristici smart. Se remarcă prin faptul că poate fi amplasat la doar 11.3 cm de perete, proiectând o imagine cuprinsă între 100 și 130 inch ca diagonală. Avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Videoproiectorul sosește cu tehnologia “RGB Triple Laser“, folosind elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B) pentru redarea imaginilor. Astfel, oferă o experiență cinematografică autentică, aducând o luminozitate remarcabilă a imaginii. Este capabil să redea conținut la rezoluție 4K, fiind în același timp primul proiector certificat HDR10+ din lume. În plus, sosește și cu un mod special Filmmaker, disponibil pentru prima dată pe un proiector şi permiţându-le utilizatorilor să se bucure de filme aşa cum a dorit regizorul.

În ceea ce privește gama de culori afișate, The Premiere reușește să acopere 147% din gama de culori DCI-P3. Gama de contrast atinge 2.800 de ANSI lumens, utilizatorii având posibilitatea să-l utilizeze atât pe timp de noapte, cât și în timpul zilei. Poate practic înlocui un televizor clasic cu ușurință. Nici sunetul nu este uitat de către Samsung. Compania a adăugat difuzoare de 40W, sunetul fiind redat în sistem 4.2. De asemenea, acesta livrează sunet surround prin intermediul tehnologiei Acoustic Beam aflată la posturi.

Design/funcționalitate

Designul noului videoproiector este minimalist. Sosește pe alb, are margini rotunjite și un finisaj plăcut la atingere. Pe lângă designul minimalist, The Premiere este compact și discret. Acesta se plasează chiar în fața peretelui, la 11.3 centimetri distanță. Totodată, instalarea se realizează facil și vine cu propriul său sistem de operare, asemeni unui Smart TV.

Prin urmare, nu este neapărat nevoie să conectăm un computer sau un smartphone la el. Totuși, The Premiere suportă “Tap View”, permițând utilizatorilor să atingă cu smartphone-ul partea laterală pentru a reda conținut de pe acesta. Merită menționat și faptul că sosește cu mufă pentru conectarea unui cablu TV comun, fiind un înlocuitor perfect și când vine vorba de televiziune digitală.

Preț și disponibilitate – The Premiere

The Premiere este disponibil în două variante: LSP7T, reușind să proiecteze un ecran de 120 inch și LSP9T care poate proiecta un ecran de 130 de inch. Cele două modele sunt disponibile momentan pe site-ul Samsung la prețurile de: