Netflix poate acum descărca automat filme și seriale în funcție de recomandări

0
1092
Netflix
Netflix poate acum descărca automat filme și seriale în funcție de recomandări

Netflix este unul dintre cele mai folosite servicii de streaming de pe glob. În prezent,  ne oferă posibilitatea de a descărca filme și seriale manual pentru a le urmări mai târziu, în momentele când nu avem internet. Un lucru foarte util când vine vorba de o călătorie mai lungă cu mașina sau avionul. Aflăm astăzi că aplicația a primit un update pe Android. Acum, utilizatorii pot alege ca filmele și serialele recomandate să se descarce automat, în funcție de stocarea disponibilă. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua funcție se numește „Downloads For You / Descărcări pentru tine” și a fost introdusă pe toate dispozitivele Android astăzi. Odată activată, Netflix ne va permite să setăm o limită de descărcare între 1GB, 3GB sau 5GB. Ca reper, 3GB de memorie ar însemna undeva la 12h de conținut video.

Noua caracteristică se aplică tuturor titlurilor de pe Netflix, fie ele filme sau seriale. Totuși, TechCrunch afirmă că descărcările sunt limitate întrucât există restricții de licență. Cu alte cuvinte, există și titluri care nu suportă descărcarea pentru vizualizarea offline. De asemenea, noua funcție nu trebuie confundată cu cea care ne permite să descărcăm conținutul manual, la alegere.

Funcția „Download For Your” va descărca primele titluri recomandate în funcție de genurile vizualizate recent. Netflix spune că funcția va deveni curând disponibilă și pe iOS. Deși există utilizatori care urmăresc aceleași seriale constant, acest feature s-ar putea dovedi util, mai ales pentru cei care călătoresc mult (backpackers) și care nu au acces la internet tot timpul. De asemenea, e o funcție care va fi foarte apreciată în țări precum India sau Brazilia, unde internetul nu este foarte stabil.