Netflix testează un cronometru de vizionare în aplicația mobilă pentru Android

0
928
Netflix
Netflix testează un cronometru de vizionare în aplicația mobilă pentru Android

Dacă obișnuiți să vizionați seriale Netflix înainte de culcare și să adormiți între timp, s-ar putea să vă placă noua funcție introdusă în aplicație.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Să-ți amintești unde ai rămas după ce episoadele s-au derulat unul după altul poate dificil. Astfel, Netflix testează în acest moment o funcție de cronometru în aplicație. Este similară cu cea regăsită și pe televizoare prin care putem programa închiderea acestuia după un anumit timp. Funcția este distribuită chiar acum printr-un nou update al aplicației de pe Android. Utilizatorii pot seta un timp de închidere de 15, 30 sau 45 de minute sau pot selecta opțiunea “termină episodul”.

Caracteristia va fi extrem de utilă dacă opțiunea auto-play este activată. În același timp, bateria terminalului sau datele mobile nu vor mai fi consumate inutil. Nu știu dacă pe TV-uri va fi atât de utilă, întrucât ele au deja un timer integrat. Totuși, Netflix spune că va sosi într-un update viitor dacă opțiunea se dovedește folositoare. Până atunci, iată cum funcționează pe Android:

  • Alege și pornește serialului tău favorit;
  • În colțul din dreapta sus vei găsi pictograma unui ceas, reprezentând Cronometru / Timer;
  • Vei putea alege dintre opțiunile 15, 30, 45 de minute sau “Termină episodul”

Într-o declarație pentru Trusted Reviews, un purtător de cuvânt Netflix a dorit să sublinieze că această funcție este mai mult decât un temporizator pentru somn. De exemplu, opțiunea poate fi folosită drept control parental sau se poate dovedi utilă dacă doriți să urmăriți ceva într-o limită de timp impusă. Totodată, dacă obișnuiți să urmăriți Netflix în timp ce alergați pe banda de alergat. Astfel, veți ști mai precis timpul petrecut urmărind Netflix.

Reprezentantul Netflix a declarat:
„Căutăm întotdeauna noi modalități de a îmbunătăți experiența mobilă Netflix. Acest test este cel mai recent exemplu – un nou cronometru care oferă membrilor mai mult control asupra experienței lor de vizionare prin simpla alegere a emisiunii sau filmului preferat și setarea unui cronometru fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la întreruperea acestuia înainte ca acesta să se termine. Experimentăm și vom lansa această caracteristică pe scară largă doar dacă vom constata că îmbunătățește experiența utilizatorilor. ”