The Mandalorian are dată de lansare pentru sezonul 2, alături de “WandaVision” şi “Falcon and the Winter Soldier”

0
986

Unul dintre cele mai apreciate seriale din ultima jumătate de an a fost “The Mandalorian”, care de unul singur merită să te abonezi la Disney+, în ţările în care e disponibil evident. Ştiam deja că sezonul 2 va veni destul de rapid şi azi aflăm când.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CEO-ul Disney, Bob Iger a confirmat că sezonul 2 din “The Mandalorian” va debuta în luna octombrie, exclusiv prin Disney+ evident. Acestei producţii din universul Star Wars i-a fost atribuit succesul Disney+, care a strâns deja 28 de milioane de abonaţi de la debutul din noiembrie 2019. Între Baby Yoda, structura de western a serialului şi un protagonist misterios şi carismatic, seria de episoade a fost ce trebuie pentru a primeni fenomenul “Star Wars”.

Iger a mai confirmat şi că vom mai avea şi alte sezoane de “The Mandalorian”, ba chiar şi posibilitatea de spinoff-uri cu personaje carismatice de acolo. Se lucrează şi la un serial despre Casian Andor din “Rogue One”, care va fi jucat de Diego Luna, actorul principal din “Narcos Mexico”. Mai este şi serialul despre Obi Wan Kenobi, cu Ewan McGregor, care are ceva probleme cu întârzierile totuşi. Mi-a plăcut mult chimia dintre personajele din “The Mandalorian”, dar abundenţa de personaje secundare şi lipsa unui sidekick clar pot fi considerate neajunsuri. Şi avem nevoie de extra implicare în acţiune a lui Baby Yoda.

Cât despre celelalte potenţiale hituri, “WandaVision” va sosi pe Disney+ în decembrie 2020, iar “Falcon and the Winter Soldier” cu al nostru Sebastian Stan va veni în august. În 2021, Loki din Thor va primi propria producţie. Doar mie mi se pare amuzant că Disney a adus doi oameni vitali din “Narcos”-ul de la Netflix să joace în hiturile “Star Wars”? (Diego Luna şi Pedro Pascal).