Am testat trotineta electrică NEWBITS; m-am folosit de ea în plimbările prin parc și oraș în această vară!

0
2039
Newbits trotinetă electrică

Dacă și voi vreți să lăsați mașina acasă în această vară pentru drumurile până la serviciu sau pentru plimbările prin parc, atunci trebuie să vă luați o trotinetă electrică! Am testat un astfel de produs numit NEWBITS pe care l-am primit din partea celor de la QuickMobile.ro și care vine la un preț foarte bun de 1.104 lei în această perioadă!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Modelul pe care vi-l prezint astăzi dispune de numeroase avantaje în raport cu suma de comercializare, fiind chiar superior unor versiuni mai scumpe pe care le găsiți pe piață în acest moment. Cel mai important detaliu pe care l-am apreciat este construcția din fibră de carbon.

NEWBITS Trotinetă electrică pliabilă

Ce înseamnă asta? Ei bine, se ajunge la o greutate totală a trotinetei de numai 6.5 kilograme, asta în vreme ce alte produse similare ajung să cântărească chiar și 10 sau 12 kg și credeți-mă, dacă locuiți ca mine la etajul 4, orice kg în minus contează serios atunci când vă decideți să vă scoateți achiziția la plimbare.

NEWBITS Trotinetă electrică pliabilă

Și funcția de pliere este importantă pentru că se poate transporta astfel foarte ușor în transportul în comun sau chiar în portbagajul mașinii după cum vedeți în clipul de mai jos. Trotineta electrică Newbits dispune de un design modern, iar ca elemente pe care le remarcați îndată, se află ecranul cu afișaj monocrom și padelele pentru accelerație, respectiv frână.

NEWBITS Trotinetă electrică pliabilă

Pe ecran se afișează viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, dar și distanța parcursă pentru a monitoriza cum se cuvine o sesiune de plimbare. Pentru că a venit vorba de viteză, motorul de 250W este capabil să propulseze trotineta chiar și cu 23 km/h în cea de-a 3-a treaptă de viteză disponibilă, ceea ce este mai mult decât suficient.

NEWBITS Trotinetă electrică pliabilă

Greutatea maximă acceptată este de 90 kg și autonomia este una generoasă de aproximativ 19 kilometri. Am urcat rampe, circulat pe trotuare pietruite, asfalt și chiar și pe pământ – trotineta păstrându-și capabilitățile indiferent de terenul abordat. Rezistă și la apă ceea ce este un plus cu siguranță și un lucru care mi-a mai plăcut este acela că bateria se încărcă într-un timp rezonabil de 4 ore.

În categoria de măsuri de siguranță se oferă o funcție utilă de echilibrare și protecție împotriva supra-încărcării sau a supra-încălzirii. Dacă ar fi să aleg 3 puncte forte ale acestei trotinete Newbits, atunci ele ar fi: greutatea scăzută datorată construcției din fibră de carbon, autonomia și prețul relativ accesibil.

Și înainte să uit, aflați că trotineta poate fi utilizată și noaptea, asta pentru că dispune de un far compus din zeci de led-uri foarte puternice ce vă vor ilumina calea. O cască este totuși recomandată pentru a fi în deplină siguranță!

Aceasta este trotineta Newbits din fibră de carbon, un produs menit pentru plimbările prin parc sau chiar și prin oraș, unul distractiv ce v-ar putea ține departe de mașină măcar în weekend. Costă 1.104 lei la QuickMobile.ro și o găsiți în diferite variante de culoare! Tot pe site-ul acestui retailer puteți vedea o colecție generoasă de vehicule electrice!