BMW prezintă noile automobile Seria 8 şi Z4 Roadster, cu design agresiv la Pebble Beach 2017

0
1445

BMW tocmai a prezentat două noi automobile concept la evenimentul anual Pebble Beach, noile modele fiind primite cu ovaţii de fanii BMW. E vorba despre automobile din Seria 8, care aduc un design agresiv, dar şi despre un Z4 Roadster. Le admiraţi mai jos, în faza de concept.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambele automobile adoptă noua linie de design BMW, mai curată şi aerisită, cu un limbaj de design mai ascuţit. Par să fie modele mai aerodinamice, gata să despice aerul şi să atingă viteze record. Z4 este cea mai masiv, dar are un spate mai scurt. Aripile sale au un finisaj fantastic, statuesc aş zice, iar zona frontală a lui Z4 Roadster pare un throwback către un Citroen GT poate.

Conceptul Seria 8 reprezintă o revenire la o serie abandonată de BMW timp de 18 ani. În această perioadă a trecerii la automobile vezi e inedit să vezi o companie revenind la identitatea sa sportivă. La bord se vor afla tehnologii de vârf şi high end, precum funcţia “Stop & Go” pentru trafic intens sau controlul direcţiei semi autonom.

Noua Serie 8 vine în 2018, sub formă de modele comerciale, având în cockpit suport pentru control prin gesturi. Va sosi cu un motor twin turbo V8 de 4.4 litri, dar va exista şi o versiune V12. Preţul de pornire ar trebui să fie pe la 100.000 de dolari.