Tesla își aduce panourile solare și bateriile de locuințe pentru alimentarea cu energie electrică a spitalului de copii din Puerto Rico

1
954
Tesla

Dacă sunteți la curent cu știrile, atunci știți faptul că de curând insula Puerto Rico a fost lovită de uraganul Maria, acesta afectând locuințele celor 3.4 milioane de locuitori. Aflăm astăzi faptul căături de autoritățile locale și Tesla lucrează la punerea pe picioare a instituțiilor publice, primul pe listă fiind spitalul de copii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CEO-ul Tesla a decis să ajute această regiune prin implementarea unui număr mare de panouri solare și de baterii Tesla – echipamente ce vor furnzia energia electrică necesară funcționării spitalului de pediatrie din Puerto Rico. Vedem și câteva imagini de la fața locului și trebuie spus că ajutorul din partea companiei auto este unul bine venit.

Între timp, Elon Musk se pregătește și de lansarea primului semi-truck electric a cărui debut a fost amânat pentru data de 16 noiembrie. Motivul amânării ar fi pus chiar pe seama producției la ritm alert de baterii pentru ajutarea insulei Puerto Rico.