Tesla face noi angajări; Aduce în echipă ingineri de renume de la Amazon, Apple și Snap

0
939
Tesla

În ultima vreme angajații Tesla din funcții importante au început să părăsească firma americană, printre aceștia numărându-se chiar și șeful departamentului Autopilot Jim Keller care a ales să meargă în tabăra Intel. Acum aflăm că Tesla are de gând să rezolve această problemă prin angajarea unor ingineri cu renume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că de acum înainte, echipa va include și nume mari din tehnologie precum veteranul Stuart Bowers de la Snap ce devine vice-președinte al departamentului de Inginerie Software și Hardware, sau Neeraj Manrao ce renunță la postul de șef al operațiunilor Tech Apple pentru a ocupa poziția de director al departamentului Energy Manufacturing Tesla.

Pe listă se mai află și fostul director de logistică Amazon, Mark Mastandrea care va ocupa funcția de director al departamentului de livrări vehicule Tesla. Mai aflăm că printre noii angajați se numără și șeful segmentului tech Walmart și anume Kate Pearson care va supraveghea livrările Tesla.

Și alte nume noi se află pe lista de angajați proaspeți Tesla, o mutare prin care compania vrea să ridice valul de îngrijorare creat ca urmare a demisiilor celor din funcții de conducere. Și îngrijorările cu privire la producția lui Model 3 ar trebui să fie de domeniul trecutului acum.