Tesla ATV este încă un vehicul electric care completează camioneta proaspăt lansată

0
4907

Tesla nu a prezentat doar camioneta Cybertruck astăzi, ci şi un ATV electric inedit. E vorba despre Tesla ATV, care face echipă cu Cybertruck şi îl completează. Încă nu e clar dacă se va vinde separat, dacă este doar un concept sau dacă e vreun experiment marca musk ca Flamethrower.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul ATV electric nu a apărut la precomenzi, dar în prezentarea oficială a fost folosit pentru a indica modul în care suspensia adaptivă de pe Cybertruck se poate înclina pentru a urca ATV-ul pe zona de încărcare. Vehiculul se poate încărca direct de la zona generoasă de stocare din spate a camionetei. Faţă de ce prezintă Tesla de obicei, acest ATV pare o jucărie. Elon Musk nu a oferit vreun detaliu despre acest vehicul pentru drumuri accidentate.

Pare să aibă un design barebones, alimentare electrică şi o iluminare spate ce aduce cu vehicule SF. Designul păstrează acelaşi motiv Blade Runner ca şi pickup-ul, iar Musk a tot amintit de acel film, nu de alta dar acţiunea din primul Blade Runner avea loc pe 20 noienbrie 2019, ceea ce era considerat viitorul îndepărtat când a apărut prima peliculă.

Sursele afirmă că ATV-ul s-ar numi „Cyberquad” şi are tot un design angular în zona din faţă şi spate. Are pneuri generoase şi gata de „scandal” pe orice teren, dar în comparaţie cu alte ATV-uri e destul de „golaş” şi nu chiar masiv. Iluminarea sa SF cu LED-uri probabil e cel mai interesant aspect. Sunt curios de autonomie… Apropo un lucru interesant: Elon Musk a prezentat ATV-ul fix ca un „One More Thing” de Steve Jobs.