Televizorul OnePlus TV primeşte prima fotografie; Iată spatele său, cu o textură inedită!

0
1234

După multe scăpări şi speculaţii despre primul televizor OnePlus, iată că avem în sfârşit şi câteva detalii despre designul său. Ele vin chiar de la CEO-ul OnePlus, Pete Lau, care a postat aceste imagini pe Twitter. În una vedem o parte din spatele televizorului şi în alta telecomanda lui OnePlus TV.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc că OnePlus TV debutează în India pe 26 septembrie şi că va rula o variantă modificată de Android TV. Ceea ce vedem în imaginea de mai sus este un design modern, aproape abstract şi ceea ce pare a fi un suport pentru susţinere a ecranului, care i-ar permite să pivoteze pe orizontală. Finisajul a fost comparat cu kevlarul sau fibra de carbon, datorită acelor striaţii şi texturii.

Pete Lau partajase săptămâna trecută şi o fotografie cu telecomanda acestui televizor, care are suport Bluetooth, un port USB Type-C, un buton special OnePlus, unul Google Assistant şi butoane de navigare, plus o tastă misterioasă. Există chiar şi un touchpad în zona superioară pentru navigare mai uşoară. Şi cum „nici un detaliu nu e prea mic”, aşa cum afirmă Lau, telecomanda e realizată din material premium, aluminiu în acest caz.

OnePlus TV este aşteptat într-o variantă de 55 inch, cu panou QLED şi rezoluţie 4K. Ar trebui să aducă şi 8 difuzoare cu output total de 55W, Dolb Atmos, 3 GB RAM şi un procesor quad core MediaTek de generaţie nouă. Vom mai avea şi variante de 75 şi 65 inch ale televizorului. Rămâne acum doar să aflăm preţul…