Televizoarele TCL se bucură de beneficii extra grație parteneriatului cu Google TV, menit să transforme sufrageria într-un loc de relaxare

0
682
TCL

În ultimii ani televizoarele au devenit mai mult decât simplul dispozitiv pe care urmărim canalele TV. Au devenit “ferestre” către o lume conectată, a divertismentului și prin care internetul poate fi accesat într-o clipită. TCL este unul dintre producătorii cu asemenea televizoare care înglobează o mulțime de beneficii grație parteneriatului încheiat cu Google TV.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această colaborare are menirea de a transforma sufrageria noastră în locul perfect de relaxare. TCL a anunțat chiar în prima parte a anului 2021 lansarea unei serii de televizoare TCL-Google pentru clienți, începând cu SUA și continuând și cu alte țări, printre care se numără și România.

Ce este Google TV – TCL?

Ei bine, Google TV este un serviciu de televiziune online care funcționează pe baza sistemului de operare Android. Astfel, televiziunea și internetul își dau mâna pentru a oferi o experiență unică de interacționare la nivel de conținut. Prin acest serviciu îți poți personaliza listele de căutare în funcție de preferințe și nevoi. Schimbi totodată și telecomanda clasică cu voice-control, iar televizorul te ascultă și îți oferă fix ceea ce îi ceri.

Ai și posibilitatea de a te interconecta și la alte dispozitive video și poți vedea ce se întâmplă pe camerele tale de supraveghere. Întreg procesul de căutare devine mai simplu, mai rapid și mai dinamic, iar toate aceste beneficii sunt completate de capacitățile de redare audio video ale televizoarelor TCL.

TCL

Noile televizoare TCL-Google vor combina tehnologiile de top în materie de ecrane ale TCL (mini-LED, 8K, QLED) cu oferta captivantă de divertisment Google. În 2021 compania a adus pe piață o nouă serie de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR. Acestea livrează o calitate incredibilă a imaginii. Au și design excepțional, iar variantele 4K Mini-LED sunt ideale pentru video-gaming.

În acest an TCL va lansa și un televizor nou 4K QLED, cât și un model 4K HDR cu Dolby Vision și Dolby Atmos. Noile televizoare TCL-Google oferă o varietate de conținut multimedia, recomandări personalizate, control vocal și o multitudine de aplicații. Aceste dispozitive vor debuta în prima parte a anului în Europa, moment în care vom afla și prețurile de comercializare.