Microsoft Surface Book 4 este gata de lansare; Configurațiile includ procesoare Intel și AMD, iar pagina de suport este deja online

0
1346
Microsoft Surface Book 4
Microsoft Surface Book 4 este gata de lansare; Configurațiile includ procesoare Intel și AMD, iar pagina de suport este deja online

Gama de dispozitive Surface de la Microsoft este destul de apreciată. Compania se pregătește acum de dezvăluirea noii generații de notebook-uri Surface. Deși nu am avut parte de scăpări cu privire la acestea, pagina de suport Microsoft Surface Book 4 este acum online. Astfel, știm deja că acest terminal va fi disponibil în variante cu procesoare AMD, cât și cu CPU-uri Intel. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Paginile au fost descoperite de către zvonacul WalkingCat. După cum spuneam, în acest an, se pare că Microsoft va lansa atât o variantă AMD, cât și una Intel. Având în vedere că deja sunt listate pe site-ul oficial al companiei ar urma să debuteze foarte curând, chiar săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment organizat de către Microsoft.

Microsoft Surface Book 4

Deși paginile de suport sunt online, acestea nu ne oferă prea multe detalii despre Microsoft Surface Book 4. Totuși, prin intermediul publicației germane WinFuture aflăm câteva detalii. Se pare că noul terminal va sosi cu procesoare Gen 11 de la Intel (i5-1145G7 și i7-1185G7) și CPU-uri Ryzen 5 4680U și Ryzen 7 4980U. Avem deci cel puțin patru configurații diferite.

De asemenea, vor exista variante de 13.5 inch și 15 inch, asemeni generației anterioare. La interior am mai regăsi maxim 32GB de memorie RAM și un SSD de 1TB. Display-urile ar urma să aibă un aspect de imagine 3:2, fiind destinate productivității. Se zvonește că aceste noi laptopuri vor fi anunțate săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment Microsoft. Am putea vedea atunci și o nouă tabletă Surface Pro 8. Primele detalii despre aceasta apăreau la începutul anului, iar dotările sale se anunță a fi spectaculoase.