Telefonul pliabil Motorola RAZR va sosi pe 13 noiembrie, cu un format inspirat de cel cu clapetă

0
926

Motorola şi-a petrecut o bună parte din ultimul an brevetând şi prezentând teasere pentru un telefon pliabil. Ar fi marea revenire a lui Motorola RAZR, de această dată ca model pliabil şi nu unul clasic cu clapetă. Azi aflăm şi când se va lansa şi anume pe 13 noiembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motorola a anunţat că va organiza în Los Angeles marea lansare a noului RAZR. Am avut şi câteva teasere noi, în care vedem cum un telefon nou iese din “coconul” celui vechi. Modelul RAZR original cu clapetă se metamorfozează în cel nou, un pliabil vertical, ale cărei ecrane sunt unite şi fără o balama care să iasă în relief. Se zvoneşte de ceva vreme ca telefonul va costa 1500 de dolari şi va avea dotări midrange.

Ar trebui să debuteze de Crăciun în SUA prin Verizon, în exclusivitate şi la anul va ajunge şi în Europa, cu puţin noroc. Dotările ar trebui să includă un ecran de 6.2 inch OLED la interior, care se va plia şi închide cu “clapetele”. Avem şi un ecran secundar mic la exterior, iar specificaţiile mai includ şi 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Avem şi o baterie de 2730 mAh, iar despre camere nu se ştie mare lucru. Aş paria pe un setup dual sau triplu şi un Android aerisit. Aflăm mai multe pe 13 noiembrie, dar preţul clar va fi prohibitiv. RAZR-urile au fost super populare la noi în ţară şi e o pâine de mâncat pe nostalgie totuşi, dacă se fac şi alte modele mai accesibile.