Technics SL-1210G este un nou pickup cu antrenare directă; Avem și un nou amplificator, sisteme de difuzoare/boxe

0
1189
Technics

La mijloc de săptămână sosesc noutăți din partea celebrului brand Technics. Pe listă avem noul pickup cu antrenare directă SL-1210G, dar și un nou amplificator și sisteme de difuzoare/boxe. Detalii despre fiecare în parte avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem desigur cu noul pickup ce dispune de antrenare digitală, acesta fiind bazat pe faimosul SL-1200G. Ni se promite calitate și performanță superioadă aici și se bifează cele mai înalte standarde pentru pickup-uri. De asemenea, producătorul susține că redarea de pe discurile de vinil va fi cu adevărat emoțională, plină de inspirație.

Technics

Urmează Technics SU-G700M2, un amplificator integrat ce vine ca succesor pentru SU-G700. Acesta dispune de tehnologii avansate care derivă din seria de amplificatoare Technics Reference SU-R1000. Tehnologiile integrate sunt menite pentru a propulsa produsul la un nivel de ultimă generație.

Technics

Trecem la difuzoare de raft unde avem noul sistem SB-C600. Acesta folosește un sistem de analiză asistată de calculator pentru optimizarea difuzoarelor. La fel s-a procedat și pentru optimizrea elementelor de structură și a incintei. Se elimină astfel vibrațiile și distorsiunile nedorite și se îmbunătățelte calitatea și claritatea reproducerii sunetului.

Technics

Nu în ultimul rând avem noul sistem de boxe de podea high-end Technics SB-G90M2. Aici avem de-a face cu succesorul cunoscutelor SB-G90. Obiectivul principal al boxelor este acela de a reproduce acustic cât mai aproape de original, indiferent de genul muzical.