Amazon ar urma să îşi lanseze propriile televizoare în octombrie

0
1252

Amazon pare a nu se mai mulţumi cu lansarea de stick-uri de streaming TV, de e-readere, tablete şi dispozitive smart home. Mai nou atacă zona televizoarelor, iar sursele afirmă că ar putea lansa primele TV-uri sub brand propriu în SUA în octombrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazon vrea să lanseze produsul în octombrie pentru a prinde perioada sărbătorilor de iarnă. Proiectul ar fi fost în lucru în ultimii 2 ani, de la aceeaşi divizie care a produs Kindle şi boxele Echo. Sunt zvonuri ce afirmă că TCL ar fi producătorul lor, dar şi alte firme third party ar prelua din comenzi. Amazon vrea să creeze totuşi şi modele in house separate, unele flagship.

Televizoarele noi Amazon TV vor fi unele 4K, cu ecran QLED şi OLED, cu suport pentru Alexa şi vor rula Fire TV. De văzut cum va împinge în fata Amazon serviciile şi produsele proprii, neglijând să implementeze (sau punând mai la urmă) alde Netflix, Google Assistant, HBO Go/Max. De văzut şi cum vom putea aduce Play Store pe TV prin vreun workaround. Trebuie spus că Amazon vinde deja televizoare care rulează Fire TV, dar ele poartă brandingul producătorilor lor.

Diagonalele noilor modele vor fi între 139 cm şi 190 cm.