Tag Heuer dezvăluie un smartwatch Super Mario cu Wear OS

0
658

Aşa cum aflasem cu câteva zile în urmă, Tag Heuer, unul dintre marii producători elveţieni de ceasuri a dezvăluit un ceas cu tema Super Mario. Debutul a venit azi şi este vorba despre o ediţie limitată de ceas cu Wear OS La bord.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bază avem un ceas TAG Heuer Connected, dar personalizat cu o tematică Super Mario. Doar 2000 de unităţi vor fi vândute la nivel global începând cu data de 15 iulie. De remarcat şi că versiunea de bază non Mario a ceasului este 1800 de dolari, iar cea Mario costă 2150 de dolari (fără taxe). Dacă priviţi cu atenţie acest purtabil o să remarcaţi foarte multe detalii de fineţe legate de iubitul personaj de jocuri.

Butonul lateral central are un logo Mario, pe care îl găsim şi pe balamaua curelei, în vreme ce cadranul este marcat cu simboluri precum inamicii ţestoasă ai lui Mario sau tuburile prin care coboară el. Avem şi watch face cu instalatorul italian şi o combinaţie de culori roşu + negru + albastru asociată aceluiaşi personaj. Pe cadran avem aşa: un Super Mushroom la ora 3, o ţeavă la ora 6, un Super Star la ora 9 şi linia de sosire a nivelurilor din joc la ora 12.

Ceasul este fabricat din metal şi vine cu două curele la pachet: una din piele neagră cu roşu şi a doua mai sportivă, din cauciuc roşu. Specificaţiile includ Wear OS, un corp din oţel inoxidabil rezistent la apă până la 50 metri, ecran OLED de 1.39 inch acoperit cu sticlă de safir, GPS, Wi-Fi şi Bluetooh 4.1. Suportă şi Google Pay.