Sony ZG9, primul televizor 8K HDR din portofoliul japonezilor va debuta luna viitoare pe plan local

0
1059
Sony ZG9

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi detalii despre cele mai noi televizoare din portofoliul Sony și mai precis despre primul model 8K numit Sony ZG9 care urmează a debuta curând pe plan local. Lansarea comercială va avea loc în iunie și precomenzile sunt pe cale să înceapă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest televizor sosește cu o calitate a imaginii de neegalat și aflați că rezoluția 8K reprezintă de 16x Full HD. Sunt disponibile modele de 85 inch și 98 inch, ambele sosind cu eticheta MASTER care se aplică doar celor mai bune televizoare Sony și care garantează calitatea imaginii, culoare, contrast și claritate premium.

Sony ZG9

De asemenea această serie de dispozitive include și cel mai nou procesor de imagine X1 Ultimate pentru un contrast precis și detalii clare, iar ca o tehnologie deosebită avem aici Sound-From-Picture Reality care reproduce cu precizie poziția sunetului pe ecran astfel încât atunci când actorii vorbesc, sunetul pare să vină direct dinspre aceștia și nu de la difuzorul clasic din zona inferioară a televizorului.

Avem și tehnologii de imagine complet dedicate 8K precum Backlight Master Drive sau X-Tended Dynamic Range Pro. Panourile sunt unele OLED și mai primim aici Android TV cu suport Google Assistant, dar și suport pentru Apple AirPlay 2 și Apple HomeKit.

Modelul de 85 inch va fi vândut pentru suma recomandată de 73.357 lei pe plan local, iar cel de 98 inch la un preț de 366.758 lei.