Sony prezintă PSP 2 (NGP) – iată detaliile şi specificaţiile oficiale!

2
1065

Ce aţi spune dacă aţi afla că următorul PSP vine cu un procesor quad-core? Ei bine acesta este adevărul, deoarece Sony tocmai a prezentat oficial noua versiune de PlayStation Portable, purtând numele de cod NGP. Gadgetul este compatibil cu PlayStation Suite şi vine cu un procesor quad core ARM Cortex A9.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul său este un touchscreen OLED de 5 inch, cu rezoluţie de 960 x 544 pixeli, iar pentru control consola foloseşte două stick-uri analogice, plus aceleaşi butoane ale primului PSP şi o zonă touch în partea din spate a terminalului. NGP suportă socializare online şi conectarea la Internet via 3G şi WiFi.

Veţi găsi şi GPS la bord, iar lansarea acestui produs este programată pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Jocurile vor sosi pe acest PSP 2 în format “new media” şi nu UMD, dar nu e încă foarte clar tipul de memorie flash pe care se va baza Sony. Consola arată incredibil şi dacă va avea un preţ rezonabil, ar putea desfiinţa complet Nintendo 3DS, mai ales că oficialii Sony declară că NGP are aceeaşi putere de procesare grafică ca şi PS3.