Sony anunţă lansarea de noi carduri SD, inclusiv modele economice şi carduri cu viteze superioare

0
534

Sony tocmai a anunţat lansarea unor noi carduri SD, atât din categoria de produse economice (ESSENTIAL), dar şi seriile de carduri SDHC EXPERT şi seria EXPERIENCE. Noile carduri oferă spaţiu de stocare de până la 32GB şi viteze de transfer de până la 20MB/s, cum este cazul produselor din seria EXPERT.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Posesorii de aparate foto Sony Cyber-shot vor fi încântaţi de aceste carduri şi nu numai, deoarece ele sunt compatibile cu numeroase alte produse electronice, de la camere DSLR la handycam-uri. Seria ESSENTIAL este cea cu preţuri scăzute, în vreme ce seria EXPERIENCE combină preţurile rezonabile cu funcţiile de top, iar pentru modele high end apelaţi la gama EXPERT.

Cardurile EXPERT sunt modele SDHC ce ating viteze de până la 20MB/s (Classa 10) şi sunt disponibile în variante de capacităţi: 8GB, 16GB, 32GB. Seria EXPERIENCE include carduri de 2, 4, 8, 16 şi 32GB cu viteze de până la 15MB/s (Clasa 4). Seria entry-level ESSENTIAL vă va oferi carduri SDHC (Clasa 4) cu spaţiu de stocare de 2, 4 sau 8GB.

Sony vă mai recomandă şi aplicaţia File Rescue HD, care oferă acum suport pentru fişierele video AVCHD. Acest soft rezolvă problema cu fişierele pierdute, deteriorate sau şterse, recuperându-le. O altă aplicaţie gratuită utilă este x-Pict Story, care include efecte vizuale superbe şi tranziţii, pentru crearea de prezentări profesionale incluzând fotografiile dumneavoastră.