Sony prezintă la Viena noua serie de televizoare BRAVIA OLED 4K HDR, produse audio pentru petreceri şi noi aparate foto

0
762

În această săptămână Sony a organizat o conferinţă la Viena, în cadrul căreia a prezentat noi produse din zona de divertisment, TV, audio şi foto. Pe 21 februarie 2018 am putut vedea noi televizoare OLED 4K HDR, căşti wireless cu funcţie de anulare a zgomotului de fond şi camere foto, plus multe altele.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua serie de televizoare BRAVIA OLED AF8 HDR 4K se remarcă prin claritatea şi realismul imaginilor, iar produsele se bazează pe procesorul de imagine X1 Extreme. Acesta oferă o redare fără întreruperi a scenelor de acţiune şi emisiunilor sportive, fără urmă de motion blur. Cu ajutorul tehnologiei Sony Acoustic Surface sunetul e transmis direct din ecranul televizorului, fără a fi nevoie de boxe.

Televizoarele noi au şi design elegant şi vin cu standurile barelor de sunet perfect integrate. Bara de sunet HT-XF9000 spre exemplu se integrează perfect cu televizorul BRAVIA XF90, oferind la pachet şi suport Dolby Atmos şi DTS:X. Folosind tehnologia Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale pot genera o acustică tridimensională.

Au fost prezentate şi căştile wireless WF-SP700N, care vin cu anulare a zgomotului de fond şi o calitate deosebită a sunetului, mai ales pentru cei cu stil de viaţă activ. Rezistă la apă, în standardul IPX4 şi pot fi folosite în orice condiţii. Sony plusează cu tehnologia EXTRA BASS aici, pentru un bas mai profund.

Cine vrea să organizeze petreceri cu acustică high end are la dispoziţie sistemele audio Sony de mare putere, care integrează generatorul Spread Sound. Modelul V81D oferă funcţionalitate LIVE SOUND, dar şi lumini puternice la 360 de grade. Există posibilitatea de a conecta până la 50 de sisteme compatibile.

Au fost prezentate la Viena inclusiv echipamente foto, care permit utilizatorilor să captureze atracţii turistice sau produse culinare. Spre exemplu Sony Alpha 7R III e bun pentru foodies, iar camera de acţiune X3000R pentru momentele de mişcare rapidă sau gătitul cu giumbuşlucuri şi jonglerii. Această cameră de acţiune vine cu WiFi, GPS şi filmare 4K.

Costă în jur de 2631 de lei în versiunea corp plus kit pentru telecomandă cu vizualizare în timp real. Sony Alpha 7R III este o cameră full frame de 35 mm cu autofocalizare, un model high end de 3200 de dolari, cu senzor de 42 megapixeli, ISO de până la 32.000 şi 399 de puncte de focalizare.