MWC 2018: Archos prezintă difuzorul inteligent Hello, cu Google Assistant, lansează un portofel fizic pentru Bitcoin

0
818

Archos a început deja lansările de la MWC 2018, cu un difuzor inteligent numit Archos Hello, dar şi un portofel hardware pentru cripto monede. Difuzorul e promovat ca un “smart display”, cu diagonală de 7 sau 8.4 inch, practic un soi de tabletă orientată vertical, dacă vreţi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Archos Hello vine cu Google Assistant la bord, dar şi cu Android 8.0 Oreo şi are un design vertical, îngust. Oferă o rezoluţie Full HD şi un difuzor de înaltă fidelitate care ocupă jumătate din corpul device-ului. Specificaţiile sunt mai degrabă modeste şi includ 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră de 5 megapixeli pentru apelare video via Google Duo.

Pe lângă faptul că putem să îi dăm comenzi vocale şi să setăm remindere sau altele de gen, acest device vă permite să vizionaţi clipuri pe YouTube. Dacă nu vă place diagonala mică, puteţi face casting spre televizor. Produsul va fi pus în vânzare la vară la suma de 129.99 euro pentru modelul cel mic de 7 inch şi 179.99 euro pentru cel de 8.4 inch.

Archos a lansat la MWC 2018 şi un portofel hardware pentru cripto monede. E cunoscut ca Safe-T Mini, vine în iunie la preţul de 49.99 euro şi este un portofel offline care stochează cheile private pentru monedele virtuale. Îl conectaţi la un PC via microUSB şi cheile sunt protejate de orice hack.