Sony pregateste un rival al lui Eee PC

0
710

Desi Sony a creat unul dintre cele mai bune si elegante notebookuri din lume, terminalul sau costa de mult, in comparatie cu produsele rivale ale celor de la ASUS. Iata ca gigantul japonez este gata sa concureze pe piata mini-notebook-urilor, cu un nou model bazat pe Via OpenBook.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Specificatiile sale sunt impresionante, incluzand un hard disk de 60GB, 1GB memorie RAM, 3 porturi USB, un port VGA, un cititor de carduri 4-in-1 si Windows Vista Home Basic. Notebook-ul va masura 240 x 175 x 36.2 mm si va cantari un kilogram, iar pe lista sa de dotari vom regasi si un procesor Via C7-M de 1.6 GHz, un chipset VX800 si conectivitate Wi-Fi si Bluetooth.

Display-ul notebookului va avea o diagonala de 8.9 inchi si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Per total, acest terminal Sony ar fi mai lent decat Eee PC 900 si decat modelul 901, sau MSI Wind (dotat cu un HDD de 120GB). Sony nu ne-a obisnuit cu esecurile, astfel ca asteptam un upgrade al specificatiilor si ne consolam cu faptul ca notebookul de mai sus este doar un prototip, iar produsul final va arata mult mai bine.

Sursa