Closetul high-tech, o inventie geniala

0
658

In cazul in care toaletele normale nu mai sunt de ajuns, puteti opta oricand pentru o customizare, cum este si cazul acestui Souped Up John, din imaginea urmatoare. Ceea ce vedeti mai jos este cel mai tehnologizat closet din lume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce include acest setup incredibil? Un televizor, DVD, TiVo, Xbox, laptop, dock iPod si toate acestea langa toaleta dumneavoastra. Senzationalul nu se termina aici, deoarece Souped Up John soseste si cu un frigider, in care gamerii isi vor putea tine proviziile de junk food si bere. Nu intelegem totusi care este rostul acelui megafon, poate el va fi util in cazul in care ramaneti fara hartie igienica sau fara bere si doriti o reaprovizionare.

Interesanta este customizarea prin adaugarea acelor pedale, probabil pentru a avea grija de silueta „geekului” atat de atasat de PC-ul sau incat il foloseste si la toaleta. Din pacate acest setup nu este disponibil pe piata, inca, ci a fost prezentat in National Geographic Kids Magazine la sectiunea „Inventii Cool”. Souped Up John trece drept toaleta de lux a gamerilor, o definitie cu care suntem de acord.

Sursa