Sony lansează în România televizoarele OLED Bravia A1, cu rezoluţie 4K şi HDR

1
1754

Sony a anunţat în această săptămână lansarea în România a televizoarelor BRAVIA A1, cu panouri OLED cu rezoluţie 4K şi suport HDR. Acestea sunt de altfel primele televizoare OLED de la Sony din zona consumer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avantajul panourilor OLED este un negru foarte adânc şi contrastul excelent. Este integrată şi noua tehnologie audio Acoustic Surface, iar televizoarele au un design unic. Aceste noi modele vor putea fi cumpărate chiar din această săptămână. 8 milioane de pixeli cu auto iluminare sunt puşi la bătaie aici, generând culori bogate şi realiste. Avem parte şi de contrast dinamic, imagini clare şi unghiuri largi de vizualizare.

O noutate oferită de Sony este ideea de “Acoustic Surface”, prin care renunţă la difuzoarele standard plasate lateral. Suportul ascunde acum un sub woofer puternic şi avem şi un sistem de management al cablurilor, care pot fi introduse în spatele televizorului. Sony BRAVIA A1 OLED 4K vine cu un procesor next gen de imagine 4K HDR X1 Extreme, care îi conferă TV-ului suport pentru HDR10, HLG şi Dolby Vision.

Faimoasa tehnologie Sony Triluminous e la posturi, oferind o paletă largă de culori. Televizoarele noi din această gamă sunt compatibile cu Android TV, care oferă acces la mii de aplicaţii şi jocuri din Google Play. Avem şi suport Netflix, Amazon Video, YouTube şi multe altele. Iată preţurile practicate pentru noile televizoare:

Model KD-65A1, clasa 65” (cu diagonală de 64.5”): 24.999 lei
Model KD-55A1, clasa 55” (cu diagonală de 54.6”): 17.999 lei