Sony lanseaza oficial PlayStation Move, controllerul rival pentru Wii/Wiimote (Video)

0
584

Daca v-a fascinat Project Natal, al celor de la Microsoft, sistemul de inteligenta artificiala si control via camere, compatibil cu Xbox 360, stati sa vedeti ce ne prezinta Sony! Este vorba de un controller care in sfarsit ameninta suprematia lui Nintendo Wii si al sau Wiimote. Pe numele sau PlayStation Move, controllerul a fost anuntat cu 2 zile in urma la GDC 2010.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Move va sosi fie la pachet cu un PS3 sau in cadrul unui produs care costa sub 100 de dolari si include si o camera PlayStation Eye, un controller si un joc. Toate acestea vor sosi pe piata in toamna acestui an. Ce este PlayStation Move? Ei bine, avem de-a face cu un joystick putin mai precis decat un Wiimote, dar nu cu mult.

Acesta se bazeaza pe miscarile mainii utilizatorului, dar si pe pozitia acestuia si veti putea folosi 2 controllere intr-un RPG de exemplu, unul pentru a manevra scutul si celalalt pentru a tine sabia. Care este inovatia de fapt? Grafica de pe PlayStation 3 combinata cu sistemul de control de pe Nintendo Wii… pana la un Wii 2, ne multumim cu aceasta imbunatatire.

Puteti vedea si un demo al noului controller la final de articol:

[via slashgear]