Sony lanseaza o serie de camere Cyber-shot 3D, cu suport pentru captura video full HD

0
605

Sony tocmai a anuntat o noua serie de gadgeturi cu suport pentru grafica 3D, de aceast data camere din seria Cyber-shot. Este vorba despre 3 noi modele, dintre care 2 suporta mod panorama 3D sweep si fac parte din sub-seria NEX. Functia 3D Sweep permite miscarea camerei de-a lungul orizontului pentru a realiza o captura rapida de 100 de frame-uri, care vor fi automat alipite unul altuia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camerele 3D sunt urmatoarele: DSC-WX5 (imaginea de mai sus), DSC-TX9 (imaginea de mai jos), ambele fiind dotate cu un senzor Exmor R CMOS de 12 megapixeli, un procesor BIONZ, stabilizator de imagine BIONZ si stabilizator Optical SteadyShot. In plus, camerele suporta captura video full HD si vin cu o interfata HDMI mini, porturi USB 2.0 si functia Background Defocus.

WX5 suporta zoom optic de 5x, in vreme ce TX9 ofera suport pentru zoom de 4x, iar primul aparat vine cu un display LCD de 2.8 inchi, versus cel de-al doilea, care foloseste un ecran de 3.5 inchi. Camerele vor sosi in Europa in septembrie, dar vor debuta in Japonia in august, DXC5 costand 396 dolari si DSC-TX9 509 dolari.

Sony a anuntat si  modelul DSC-T99, din imaginea de mai sus, o camera non-3D care vine cu un senzor Super HAD CCD de 14.1 megapixeli, zoom optic de 4x, un procesor BIONZ, o lentila Carl Zeiss, stabilizator Optical SteadyShot, suport pentru captura video 720p si mod Sweep Panorama (non 3D). Aparatul va costa 305 de dolari va sosi pe piata europeana in septembrie.

[via crunchgear]