Sony lansează noul aparat foto Cyber-shot RX10 IV, cu cea mai rapidă autofocalizare din lume

0
1000

Chiar dacă nu mai suntem în mijlocul vreunui tech show gen IFA 2017, Sony continuă lansările, propunându-ne în această săptămână aparatul foto din gama Cyber-shot RX10 IV. Acesta se remarcă prin faptul că ar oferi cea mai rapidă autofocalizare din lume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Poate focaliza automat în doar 0.03 secunde şi este capabil de fotografie continuă de până la 24 de cadre pe secundă, dar şi urmărire completă AF/AE. Aparatul suportă 315 puncte focale AF de detecţie a fazei şi este un produs destinat atât fotografilor amatori, cât şi celor profesionişti. Se bazează pe noul senzor de imagine Exmor RS CMOS 1.0-type de 20.1 megapixeli.

Dotările includ un chip DRAM, procsor de imagine BIONZ X şi un front end LSI. Împreună acestea oferă o viteză crescută de operare şi procesare a imaginii. Este acoperită întreaga distanţă focală de 24-600 mm. RX10 IV vine cu un sistem de autofocalizare hibrid rapidă, care profită de cele 316 puncte de AF cu detecţie a fazei. Se va acoperi astfel 65% din cadrul senzorului.

Încă o tehnologie inclusă de Sony aici este High Density Tracking AF, care concentrează puncte de autofocalizare în jurul unui subiect, îmbunătăţind urmărirea şi precizia focalizării, dar şi permiţând utilizatorilor să fotografieze cu uşurinţă subiecte dinamice. Această cameră este dotată cu un obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T 24-600mm F2.4-F4, cu o deschidere a diafragmei de F2.4-F4.0.

Aduce şi un super element din sticlă ED şi lentile asferice ED, plus stabilizator de imagine SteadyShot. Veţi putea şi să filmaţi în 4K folosind această cameră, care are şi avantajul rezistenţei la praf, umezeală şi al compatibilităţii cu NFC, WiFi şi Bluetooth. Cyber-Shot RX10 IV soseşte pe piaţa din România în octombrie, la preţul de aproximativ 2000 de euro.