Sony lanseaza 4 noi receivere: STR-DA6400ES si 3 noi modele DH

0
602

Sony tocmai a anuntat lansarea unor noi receivere, printre care si STR-DA6400ES, primul model server de retea, care soseste cu certificare DLNA, permitand redarea muzicii, fotografiilor digitale si continuturilor video stocate pe PC sau un media server.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

str-dh700_b_e_f_rm_mic

Receiverul permite si transmiterea digitala a muzicii de la medii analog (vinil, CD, casete) catre dispozitive digitale. Acest model va fi disponibil din luna mai si va permite accesarea serviciului radio prin Internet SHOUTcast, incluzand pe lista de specificatii 6 conexiuni HDMI, compatibile 1080/24p, sau bazate pe tehnologii ca x.V.Colour si Deep Colour (in cazul discului Blu-ray).

Acest receiver pe 7.1 canale asigura o calitate deosebita a sunetului, similara cu cea din salile de cinema, si imbunatatita de tehnologiile Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD Master Audio si decodare DTS High Resolution Audio. Pe langa acest receiver, Sony a mai lansat si 3 noi modele din seria STR-DH, STR-DH500, STR-DH700 si STR-DH800.

Primul este un receiver 5.1 cu 3 conexiuni HDMI si o iesire switcher, acest model sosind cu tehnologia Digital Cinema Auto Calibration si conectivitate Digital Media Port. STR-DH700 vine cu suport pentru canale 7.1, 3 conexiuni HDMI, o iesire repeater si tehnologiile x.v.Colour, Deep Colour si amplificare dubla, plus tehnologia S-AIR (solutie pentru boxe wireless de la Sony).

STR-DH800 este modelul high end al noii serii, incluzand specificatiile precedentelor produse, plus 4 conexiuni HDMI, o iesire repeater si codecuri audio Dolby True HD si decodare audio DTS HD Master Audio. Primele 2 modele vor sosi pe piata in luna mai, in vreme ce STR-DH800 va fi lansat in iulie.