Sony anunţă panouri colorate pentru PlayStation 5 şi controllere DualSense cu noi nuanţe

0
3385

Sony a împlinit în sfârşit doleanţa numărul 1 a posesorilor de console Playstation 5 şi anume a anunţat panouri colorate de rezervă pentru consolă. Au debutat şi 3 noi nuanţe pentru controllerul DualSense.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Panourile laterale pentru consolă vor sosi în 5 variante de culoare: roz „Nova”, albastru „Starlight”, mov „Galactic”, roşu „Cosmic” şi negru „Midnight”. Evident panourile trebuie cumpărate separat pentru a înlocui variantele preinstalate albe şi care vor rămâne singura opţiune atunci când achiziţionezi consola. Înlocuirea acestor capace se face destul de simplu, pentru că panourile se scot uşor şi fără a fi nevoie de unelte speciale. În plus odată scoase, primeşti şi acces la slotul SSD pentru a creşte capacitatea de stocare a consolei.

Cat despre controllere, ele vin pe nuanţe ca Nova Pink, Starlight Blue şi Galactic Purple. În mai se lansau şi variantele Cosmic Red şi Midnight Black, alături de cea de bază a consolei pe alb/negru. Şi acum să vorbim despre disponibilitate. Panoruile negre şi roşii devin disponibile din ianuarie 2022 în SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Elveţia, Austria, Spania, Portugalia, Italia, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, China, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Malaezia, Thailanda, Vietnam şi Coreea de Sud, dar şi Filipine.

Cele roz, mov şi albastre vin în prima jumătate a anului 2022. Controllerele sosesc mai devreme, în ianuarie 2022.

În acest moment consola PS5 nu se mai găsește la prețurile recomandate, ci cu adaos de la partenerii care vând pe eMAG sau magazine listate pe Compari.