Sony anunta 2 noi DSLR-uri entry level: Alpha DSLR-A290 si DSLR-A390

0
629

Sony tocmai a anuntat doua noi aparate foto DSLR, din categoria entry level, modelele Alpha DSLR-A290 si A390, pe care le puteti admira in imaginea de mai jos. Fiecare din acestea vine cu un senzor de 14.2 megapixeli, iesire HDMI si compatibilitate BRAVIA Sync. Camerele beneficiaza de un sistem de autofocus in 9 puncte, display TFT de 2.7 inchi si auto-expunere in 40 de segmente.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Alpha A290 mai vine si cu Quick AF Live view si un accesoriu pentru atasarea display-ului. Stocarea fotografiilor si capturilor video se va realiza fie pe cardurile MemoryStick produse de Sony, fie pe carduri SD/SDHC si aflam ca noile modele mai vin cu stabilizator optic de imagine, conectivitate USB 2.0 si blitz pop-up integrat.

Ambele camere foto pot fi folosite in tandem cu lentilele Sony A-mount, sau cele Minolta/Konica cu autofocus. In ciuda conectorilor HDMI, specificatiile aparatelor nu par a include captura video HD, iar output-urile vor fi folosite doar pentru a vizualiza fotografii pe HDTV-ul dumneavoastra. Nu avem inca informatii despre pret, dar stim ca Sony Alpha A290 si A390 vor fi puse in vanzare la vara.

[via slashgear]