Sony Alpha 900, cel mai promitator aparat foto, cu senzor de 24.6 megapixeli

0
626

Sony a anuntat oficial un nou aparat full frame DSLR, modelul A900, destinat pasionatilor de fotografie, care cauta calitatea unui SLR si beneficiile fotografiei digitale. Senzorul sau cu rezolutie de 24.6 megapixeli si 35 mm va oferi o calitate ultra-fina pozelor, iar procesarea imaginilor se va realiza foarte rapid datorita engine-urilor duale BIONZ.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Corpul camerei integreaza un stabilizator de imagine care foloseste sistemul Sony SteadyShot pentru a obtine cadre fixe, chiar si in miscare. Sistemul de autofocus cu care soseste Sony Alpha 900 este unul in 10 puncte, pentru o mai buna incadrare a subiectilor, plus un senzor dedicat f/2.8 pentru o mai buna precizie.

In modul de fotografiere continua de mare viteza, veti beneficia de 5 frame-uri pe secunda, iar in ce priveste conectivitatea, camera foto beneficiaza de iesire HDMI si mod Photo TV HD, care permite conectarea la un televizor HD. Display-ul noului aparat foto este un LCD Xtra Fine de 3 inchi, care afiseaza un meniu navigational usor de utilizat si foarte intuitiv.

In plus, veti putea customiza si imbunatati imaginile rezultate, modificand contrastul, claritatea si alti parametri cu ajutorul setarilor si functiilor aparatului (26 de moduri diferite). Sony DSLR-A900, in varianta de baza va fi disponibil din luna noiembrie la pretul de 3000 de dolari.

Sursa