Sony Action Cam Mini capturează zborul de pe Burj Khalifa din Dubai al unui vultur imperial (Video)

0
634

Sony Action Cam Mini a fost parte a unei premiere mondiale, capturând zborul unui vultur de pe cea mai înaltă clădire a lumii, Burj Khalifa din Dubai. Vulturul pe nume Darshan a realizat zborul de la o înălţime de 829.8 metri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

dubai eagle

Evenimentul a fost capturat cu o cameră de acţiune Sony montată pe spatele vulturului, după cum puteţi vedea mai jos. Zborul este o premieră mondială şi asigură un loc în Cartea Recordurilor organizaţiei non profit Freedom. Aceasta lucrează cu asociaţii pentru conservarea naturii şi salvarea speciilor aflate în pericol de extincţie. Vulturul imperial se afla pe lista de specii ameninţate cu dispariţia, din păcate.

Vulturii organizaţiei Freedom au zburat de pe monumente europene celebre, de la Turnul Eiffel din Paris la Catedrala Sfântul Paul din Londra. Sony Action Cam Mini costă 378 de euro şi are un senzor Exmor R CMOS de 11.9 MP, lentila Zeiss Tessar cu unghi wide de 170 de grade şi o carcasă rezistenta la stropire. Evident, camera e capabilă de stabilizare SteadyShot şi are şi o carcasă specială rezistenta la şocuri (SPK-AZ1).