Logitech anunţă lansarea celui mai avansat mouse al său: MX Master Wireless Mouse

0
679

Logitech a anunţat lansarea unui nou mouse, cel mai avansat din portofoliul său actual. E vorba despre MX Master Wireless Mouse, pe care îl puteţi vedea mai jos. El este comod de utilizat şi pentru cei care lucrează cu mai multe ecrane, terminale şi OS-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

image002

Logitech MX Master Wireless Mouse este personalizabil şi are un look plăcut, dar şi o precizie deosebită. Forma sa menţine mâna şi încheietura într-o poziţie naturală, oferind o experienţă plăcută la utilizarea butoanelor şi rotitelor de scroll. Scrollul este adaptabil la viteza şi permite schimbarea automată a setărilor de la click to clock la hyper fast.

Logitech_MXMaster_3

Avem la dispoziţie şi o rotiţă pentru degetul mare pentru scrolling side to side şi schimbarea de pagini. Produsul va fi disponibil din luna aprilie la preţul de 99.99 euro şi se conecteaz ăla PC via receiver Logitech Unifying sau prin tehnologia Bluetooth Smart. Logitech MX Master se poate conecta cu până la 3 device-uri, astfel că veţi putea lucra pe desktop, laptop sau tabletă fără probleme, schimbând între ele cu o apăsare de buton.

Bateria sa reîncărcabila îi oferă o autonomie de 40 de zile.

Logitech_MXMaster_4

Logitech_MXMaster_5