Android Auto va sosi la pachet cu TuneIn Radio; serviciu de streaming radio prin internet

0
965

După cum probabil știți, anul trecut cei de la Google au prezentat printre altele și platforma Android Auto ce se va regăsi în viitor pe multe automobile de pe piață. Deși vor exista mașini cu acest OS din fabrică, doritorii vor putea instala Android Auto și pe mașina lor actuală. Astăzi descoperim o primă aplicație ce va sosi odată cu lansarea comercială a lui Android Auto, și anume TuneIn Radio.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

tunein-android-auto-640x382

Rolul acestei aplicații este după cum și denumirea sa ne sugerează, de a ne oferi posibilitatea de ascultare a posturilor de radio prin intermediul unei conexiuni la internet. Principalul feature al platformei Android Auto este acela că șoferii vor putea controla device-ul și prin comenzi vocale.

Aflați că odată instalat un astfel de sistem pe mijlocul vostru de deplasare, veți avea nevoie și de un terminal care să ruleze minim Android 5.0 Lollipop. Rămâne de văzut când se va lansa comercial această platformă și dacă într-adevăr șoferii vor avea parte de o nouă experiență multimedia care să nu dăuneze modului de condus.