ASUS lansează Smart Home, o soluţie inteligentă pentru casele high tech, pline ochi cu gadgeturi

0
2558

ASUS urmează trendul “Internet of Things” şi lansează Smart Home, o soluţie inteligentă pentru casele high tech. Pe numele său complet ASUS Smart Home system, acest produs este unul de tip “home automation” şi interconectează o serie de aparaturi, electrocasnice şi sisteme din locuinţa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

148028_01_Asus_Smart_Home_System-1000x750

De remarcat interfaţa intuitivă şi minimalista pe care o implică acest sistem, cu nuanţe de albastru. Soluţia include şi un hub care centralizează toată informaţia de la diferite terminale interconectate. Printre ele se număra termostatul, camerele de luat vederi, prizele inteligente sau detectoarele de fum. Ele vor comunica prin Bluetooth sau WiFi şi având în vedere că există becuri LG cu WiFi, nimic nu ne mai miră.

Evident exista şi o aplicaţie pentru Android care controlează toate aceste funcţii, dar şi una pentru iOS. Încă nu avem un preţ pentru acest produs, care a fost expus ca inovaţie la expoziţia iF din Germania. Ventilatoarele, prizele şi detectoarele incluse aici merg şi ele pe aceeaşi nuanţă de albastru ca interfaţa şi sunt glossy şi elegante.

148028_02_Asus_Smart_Home_System-B-1000x750

via frandroid